VAROITUS: http://www.enstaneette.com/ ÄLÄ TULE HUIJATUKSI!

By zjari87

Kuulin tuttavalta tuollaisesta sivustosta kuin http://www.enstaneette.com/ joka muka näyttää ketä on estänyt sinut messengerissä. Sinun tarvitsee vai syöttää mesen käyttäjänimi ja salasana. Hei HALOO!!! voin kuvitella että jotkin ihmiset on jopa menneet tuohon halpaan. Ties mitä mesetunnuksillasi tehdään kun ne tuolla tavalla kerätään. Koko sivusto on muutenkin niin epäilyttävä että täytyy olla todella tyhmä jos uskoo tuohon ja antaa tunnuksensa.

Tässä lisää aiheesta

(PÄIVITYS: johtuen ilmeisesti tästä kuumasta puheenaiheesta ja linkityksestä Harrin blogiin, Harri Timosen blogi taitaa olla rikki :D liiallisen käyttäjämäärän takia)

DIGITODAY kertoo myös asiasta.

The article above in english: www.enstaneette.com is BULLSHIT!! DONT GIVE YOUR MESSENGER PASSWORDS TO SUCH IDIOTS!!

Avainsanat: , , , , , , ,

2 vastausta to “VAROITUS: http://www.enstaneette.com/ ÄLÄ TULE HUIJATUKSI!”

  1. hpguru sanoo:

    Mun blogi kertoo myös asiasta. Saa lukea ja kommentoida, kaistaani ei ole rajoitettu. Siitä vaan lukemaan!

    http://www.hpguru.net/2008/03/17/enstaneettecom-kasvattaa-suosionsa-huijaussivustona/

  2. Jup sanoo:

    Look at this site http://www.blockcheckerim.com
    nyt on tommonenkin viesti messengereis kierros… eri sivusto mut ihan sama juttu…

Jätä kommentti